Wij stellen ons voor!

Wij zijn een klein en hecht team waardoor de sfeer prettig is. Dit komt ten goede aan u en uw huisdier.

Achterste rij, van links naar rechts: 
Voorste rij, van links naar rechts: 

Annemaria Vermeer

Paraveterinair

Al 15 jaar werk ik met veel plezier in deze praktijk en dierenartsenpraktijk Muiden. Na mijn studie Communicatiemanagement in Utrecht heb ik een aantal jaren bij een advocatenkantoor gewerkt als office manager en boekhouder. Tussendoor heb ik twee maanden vrijwilligerswerk gedaan bij verschillende wildreservaten in Zuid-Afrika. Dat was een geweldige en bijzondere ervaring en ik heb daarna besloten om met dieren te gaan werken. Sinds 2009 ben gediplomeerd paraveterinair en werk sindsdien parttime bij deze praktijken. Naast de paraveterinaire werkzaamheden neem ik ook wat administratieve en communicatieve werkzaamheden op me. Ook werk ik regelmatig bij Dierenkliniek Het Hart van Zuid in Amsterdam.

Ik ben altijd gek op dieren geweest en het interessante en mooie in dit vak is dat je veel soorten dieren tegenkomt, maar ook het contact met de eigenaren hebt. Geen dag is hetzelfde en we willen met elkaar maar een ding, namelijk dat dier en eigenaar met een goed gevoel naar huis gaan.

Thuis in Muiderberg geniet ik van m’n gezin en hond Pip en kat Bo. Ik houd van roeien, zit daarbij in een leuk team en doe regelmatig wedstrijden.

Ivana Mariee

Dierenarts

Al vanaf mijn 6 e wist ik dat ik dierenarts wilde worden. In 2013 ben ik na een 6 jarige opleiding afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Mijn eindstage was destijds bij het Groote Plein, en het voelt dan ook super goed hier weer terug te zijn. De verschillende dieren, afwisseling van de dag en de uitdaging om de beste zorg voor uw huisdier te bieden maken dit tot een schitterend beroep!
De afgelopen jaren ben ik dierenarts geweest in Amsterdam en heb ik mij naast gezelschapsdieren gespecialiseerd in vogels en knaagdieren. Mijn interesses liggen bij chirurgie, dermatologie, orthopedie en tandheelkunde. In ieder van deze vakgebieden heb ik meerdere nascholingen gevolgd. In 2017-2018 ben ik te zien geweest in het programma NH Dierendokters.

Met mijn gezin en eigenwijze hond Sharky woon ik in Bussum. Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier op de praktijk te zien!

Nathalie Jutten

Dierenarts

Als klein meisje wist ik het al, ik zou later dierenarts worden. Deze kinderdroom kwam in september 2012 in vervulling. Na verschillende tijdelijke banen te hebben gehad als dierenarts verspreid over Nederland (Groningen, Dronten en Arnhem) ben ik sinds februari 2017 bij deze praktijk komen werken.

Het leukste aan het werk als dierenarts vind ik de afwisseling. Van de 1e vaccinatie van een pup of kitten tot een gebitsbehandeling, het maken van een echo of het uitvoeren van een operatie, alles kan voorkomen op één dag. Ook vind ik het fijn dat ik iets kan betekenen voor mensen en hun huisdier en geniet ik erg van het contact met de dieren. Wat betreft specifieke vakgebieden gaat mijn interesse vooral uit naar de interne geneeskunde en de echografie.

Ik heb geen huisdieren maar wel een eigen paard genaamd Lotus, ik ben dus buiten het werk vaak op stal te vinden. Daarnaast loop ik regelmatig hard en speel ik graag gitaar.

Sanne Hoogendoorn

Dierenarts

Tijdens mijn kindertijd wilde ik al iets met dieren gaan doen en na mijn VWO kon ik gelukkig meteen beginnen aan de studie Diergeneeskunde in Utrecht. Na mijn studie (afgerond in 2013) heb ik op diverse plekken in Nederland gewerkt.

Op deze manier heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende praktijken. De laatste jaren heb ik meerdere  nascholingen, cursussen en opleidingen gedaan rondom o.a. kattengeneeskunde, chirurgie, tandheelkunde en kattengedrag.

Ik woon samen met mijn man Bas en kat Tetra in Utrecht. In mijn vrije tijd houd ik me vaak bezig met muziek – zo zit ik in een koor en speel ik diverse muziekinstrumenten. Ook houd ik van zwemmen en boulderen. Ik vind het een uitdaging om uit te zoeken wat een dier mankeert, ze kunnen immers niet praten. Ik streef ernaar samen met het baasje naar een passende oplossing te zoeken voor het probleem van het dier. Graag zie ik u binnenkort in de praktijk!

Jacqueline Stolk

Paraveterinair

Mijn naam is Jacqueline en ik ben sinds 2024 gestart met de opleiding tot paraveterinair in Barneveld. Werken met mensen en dieren is altijd mijn passie geweest, ik ben dus heel blij dat ik sinds kort werkzaam ben bij Dierenkliniek Het Groote Plein.
Met mijn gezin, konijnen en labrador Guus woon ik in Kortenhoef.
In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur met onze hond Guus.

José Dieker

Paraveterinair, Gedragsdeskundige

Ik ben gediplomeerd paraveterinair en al sinds 1982 werkzaam in de praktijk. Destijds ben ik begonnen in Amsterdam bij twee dierenklinieken. Sinds 1999 werk ik met veel plezier bij dierenkliniek Het Groote Plein en bij Dierenartspraktijk Muiden. Ik woon samen met mijn gezin en onze lieve katten Woezel en Moos in Weesp.

Sinds 2006 ben ik ook gediplomeerd kattengedragsdeskundige en heb ik mijn eigen praktijk (www.kattengedragsdeskundige.nl). Ik ben gekwalificeerd door de SPPD, een platform van professionele diergedragsdeskundigen. Gedrag van dieren in het algemeen heeft mijn bijzondere interesse en ik heb dan ook opleidingen gevolgd m.b.t. honden- en konijnengedrag.

Binnen de praktijk heb ik naast alle paraveterinaire taken ook een aantal nevenfuncties. Zo ben ik bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor de stagiaires. Daarnaast verzorg ik de kitten- en puppy begeleidingsconsulten, waarin ik informatie geef en vragen van de nieuwe baasjes beantwoord. Dit met als doel dat de pups en kittens een goede en stabiele start kunnen maken. Ook geef ik regelmatig adviezen m.b.t. aanschaf, introductie en gedragsproblemen bij katten. Al met al is mijn werk bijzonder gevarieerd, uitdagend en leuk. Het contact met de klanten en de fijne samenwerking met mijn collega’s is de kers op de taart!

Annika Schekkerman

Paraveterinair

Na de mavo ben ik in Barneveld begonnen met de opleiding dierenverzorging. Daarna heb ik doorgeleerd voor paraveterinair, hiervoor ben ik in 2001 afgestudeerd. Ik heb toen in verschillende praktijken gewerkt en werk sinds 2007 met veel plezier in deze praktijk.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende nascholingen gevolgd, waaronder de internistische patiënt en laboratoriumonderzoek. Ook ben ik gediplomeerd voedingsconsulente en verzorg ik de dieetbegeleiding op de praktijk. Hierbij help ik de baasjes om hun hond of kat naar het juiste gewicht te begeleiden. Het afwisselende werk en de fijne sfeer maken het werken op deze praktijk erg leuk.

Met mijn gezin en 4 cavia’s woon ik in Driemond. In mijn vrije tijd doe ik graag aan bootcamp en paardrijden.

Inge van As

Paraveterinair

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Pin It on Pinterest