Wij stellen ons voor!

Wij zijn een klein en hecht team waardoor de sfeer prettig is. Dit komt ten goede aan u en uw huisdier.

Achterste rij, van links naar rechts: Annemaria Vermeer, Anna Weller, Annika Schekkerman, Nathalie Jutten, Marieke Kikkert.
Voorste rij, van links naar rechts: Eline Kapteijn, Hans Terwee, José Dieker.

Annemaria Vermeer

Paraveterinair

Al 10 jaar werk ik met veel plezier in deze praktijk en dierenartsenpraktijk Muiden. Na mijn studie communicatiemanagement in Utrecht heb ik een aantal jaren bij een advocatenkantoor gewerkt als office manager en boekhouder. Tussendoor heb ik twee maanden vrijwilligerswerk gedaan bij verschillende wildreservaten in Zuid-Afrika. Dat was een geweldige en bijzondere ervaring en ik heb daarna besloten om met dieren te gaan werken. Sinds 2009 ben gediplomeerd paraveterinair en werk sindsdien parttime bij deze praktijken. Naast de paraveterinaire werkzaamheden neem ik ook wat administratieve en communicatieve werkzaamheden op me. Ook werk ik regelmatig bij Dierenkliniek Het Hart van Zuid in Amsterdam.

Ik ben altijd gek op dieren geweest en het interessante en mooie in dit vak is dat je veel soorten dieren tegenkomt, maar ook het contact met de eigenaren hebt. Geen dag is hetzelfde en we willen met elkaar maar een ding, namelijk dat dier en eigenaar met een goed gevoel naar huis gaan.

Thuis in Muiderberg geniet ik van m’n gezin en hond Pip en kat Bo. Ik houd van roeien, zit daarbij in een leuk team en doe regelmatig wedstrijden.

Anna Weller

Dierenarts

In 2007 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht.
Na enkele jaren werkzaam geweest te zijn in een aantal klinieken in Noord-Holland ben ik in 2010 in Weesp neergestreken, waar ik sindsdien elke dag met veel plezier werk.

Mijn interesses liggen bij de interne geneeskunde, met name de kattengeneeskunde, oogheelkunde, echografie en dermatologie. Daarnaast heb ik mij dankzij nascholingen verdiept in de tandheelkunde. Tandheelkundige problemen zijn een veelvuldig en onderbelicht probleem bij onze huisdieren. Met de juiste behandeling en de juiste apparatuur zijn zeer dankbare resultaten te behalen.

Het feit dat ons vak voortdurend in ontwikkeling (en geen dag hetzelfde) is en het contact met mens en dier, zijn de zaken die mijn vak zo leuk en afwisselend maken.
Als eigenaar van een kat en een konijn kan ik me de bezorgdheid om uw dier goed voorstellen. Ik kom daarom graag tot een goede diagnose en in overleg met u tot een passende therapie voor uw dier.

In mijn vrije tijd sport ik en speel ik graag viool bij Het Orkest. Ik woon met mijn gezin in Amsterdam.

Annika Schekkerman

Paraveterinair

Na de mavo ben ik in Barneveld begonnen met de opleiding dierenverzorging. Daarna heb ik doorgeleerd voor paraveterinair, hiervoor ben ik in 2001 afgestudeerd. Ik heb toen in verschillende praktijken gewerkt en werk sinds 2007 met veel plezier in deze praktijk.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende nascholingen gevolgd, waaronder de internistische patiënt en laboratoriumonderzoek. Ook ben ik gediplomeerd voedingsconsulente en verzorg ik de dieetbegeleiding op de praktijk. Hierbij help ik de baasjes om hun hond of kat naar het juiste gewicht te begeleiden. Het afwisselende werk en de fijne sfeer maken het werken op deze praktijk erg leuk.

Met mijn gezin en 4 cavia’s woon ik in Driemond. In mijn vrije tijd doe ik graag aan bootcamp en paardrijden.

Nathalie Jutten

Dierenarts

Als klein meisje wist ik het al, ik zou later dierenarts worden. Deze kinderdroom kwam in september 2012 in vervulling. Na verschillende tijdelijke banen te hebben gehad als dierenarts verspreid over Nederland (Groningen, Dronten en Arnhem) ben ik sinds februari 2017 bij deze praktijk komen werken.

Het leukste aan het werk als dierenarts vind ik de afwisseling. Van de 1e vaccinatie van een pup of kitten tot een gebitsbehandeling, het maken van een echo of het uitvoeren van een operatie, alles kan voorkomen op één dag. Ook vind ik het fijn dat ik iets kan betekenen voor mensen en hun huisdier en geniet ik erg van het contact met de dieren. Wat betreft specifieke vakgebieden gaat mijn interesse vooral uit naar de interne geneeskunde en de echografie.

Ik heb geen huisdieren maar wel een eigen paard genaamd Lotus, ik ben dus buiten het werk vaak op stal te vinden. Daarnaast loop ik regelmatig hard en speel ik graag gitaar.

Eline Kapteijn

Paraveterinair

Sinds mijn eerste eigen katten (15 jaar geleden) kwam ik al bij Het Groote Plein, het was voor mij altijd al een bijzondere en intrigerende wereld waar ik veel van wilde zien en leren. De keuze was dan ook snel gemaakt toen ik een opleiding moest gaan kiezen. In 2014 ben ik begonnen met de opleiding Paraveterinair op het Aeres MBO Barneveld (voormalig Groenhorst Barneveld). Voor een stage had ik deze kliniek uitgekozen. Voorafgaand aan mijn stage kreeg ik al de kans om te gaan werken op de zaterdag. Sinds oktober 2016 ben ik elke zaterdag met plezier aan het werk. Verder val ik in waar nodig. Op de zaterdag ontferm ik mij over de balie- en laboratoriumwerkzaamheden en assisteer ik de dierenarts in de spreekkamer. Op de andere dagen assisteer ik ook bij operaties. Ik haal enorm veel plezier uit dit vak. Ik ben dol op dieren en ik hou van contact met mensen. Die combinatie maakt het dan ook perfect werk voor mij. Ik hou van drukte, bijvoorbeeld met spoedgevallen. Die drukte kan ik af en toe op zaterdag dan ook zeker verwachten. De zaterdag past daarom dan ook goed bij mij. Mijn diploma behaal ik in juni 2018.

Samen met mijn 3 katten woon ik in Weesp. Ik hou van muziek, ik speel graag zelf klassieke muziek op de piano/vleugel. Verder ben ik veel in de paardenstallen te vinden, want paardrijden is dan ook een grote hobby van mij!

José Dieker

Paraveterinair, Gedragsdeskundige

Ik ben gediplomeerd paraveterinair en al sinds 1982 werkzaam in de praktijk. Destijds ben ik begonnen in Amsterdam bij twee dierenklinieken. Sinds 1999 werk ik met veel plezier bij dierenkliniek Het Groote Plein en bij Dierenartspraktijk Muiden. Ik woon samen met mijn gezin en onze lieve katten Woezel en Moos in Weesp.

Sinds 2006 ben ik ook gediplomeerd kattengedragsdeskundige en heb ik mijn eigen praktijk (www.kattengedragsdeskundige.nl). Ik ben gekwalificeerd door de SPPD, een platform van professionele diergedragsdeskundigen. Gedrag van dieren in het algemeen heeft mijn bijzondere interesse en ik heb dan ook opleidingen gevolgd m.b.t. honden- en konijnengedrag.

Binnen de praktijk heb ik naast alle paraveterinaire taken ook een aantal nevenfuncties. Zo ben ik bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor de stagiaires. Daarnaast verzorg ik de kitten- en puppy begeleidingsconsulten, waarin ik informatie geef en vragen van de nieuwe baasjes beantwoord. Dit met als doel dat de pups en kittens een goede en stabiele start kunnen maken. Ook geef ik regelmatig adviezen m.b.t. aanschaf, introductie en gedragsproblemen bij katten. Al met al is mijn werk bijzonder gevarieerd, uitdagend en leuk. Het contact met de klanten en de fijne samenwerking met mijn collega’s is de kers op de taart!

Hans Terwee

Dierenarts

In januari 1987 ben ik in Utrecht afgestudeerd voor de opleiding Diergeneeskunde. Al kort daarna, (in 1990) ben ik in Weesp en Muiden gaan werken. De orthopedie en de röntgenologie hebben in het bijzonder mijn interesse en ik me daar dan ook in verdiept. Via congressen in binnen- en buitenland houd ik me daarnaast op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde van gezelschapsdieren. Als eigenaar van de praktijk ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van dierenkliniek Het Groote Plein en dierenartsenpraktijk Muiden. Ook ben ik de afgelopen jaren regelmatig als dierenarts in de media geweest bij het TV programma op SBS6 ‘Dieren op Spreekuur’ en als radio dierenarts bij Radio Noord Holland. Thuis woon ik met mijn gezin en onze bruine Labrador genaamd Pip

iVANA MARIEE

Dierenarts

Al vanaf mijn 6 e wist ik dat ik dierenarts wilde worden. In 2013 ben ik na een 6 jarige
opleiding afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Mijn eindstage was destijds bij het Groote Plein, en het voelt dan ook super goed hier weer terug te zijn. De verschillende dieren, afwisseling van de dag en de uitdaging om de beste zorg voor uw huisdier te bieden maken dit tot een schitterend beroep!
De afgelopen jaren ben ik dierenarts geweest in Amsterdam en heb ik mij naast gezelschapsdieren gespecialiseerd in vogels en knaagdieren. Mijn interesses liggen bij chirurgie, dermatologie, orthopedie en tandheelkunde. In ieder van deze vakgebieden heb ik meerdere nascholingen gevolgd. In 2017-2018 ben ik te zien geweest in het programma NH Dierendokters. Met mijn gezin en eigenwijze hond Sharky woon ik in Bussum. Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier op de praktijk te zien!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Pin It on Pinterest