Dierenkliniek Het Groote Plein

Al jaren zijn wij als kliniek aanwezig in het centrum van Weesp. We zitten, al zeggen we het zelf, in een prachtig monumentaal pand uit 1750. Onze kliniek is ingericht met moderne apparatuur waardoor we uw huisdier complete veterinaire zorg kunnen bieden. Een doorverwijzing is hierdoor niet snel nodig. Daarnaast hebben we zeer ruime openingstijden zodat er altijd wel een handig moment voor u is om langs te komen. Voor mensen in Muiden hebben we een dependance waar we op afspraak werken.

Ons team is klein en zeer hecht waardoor de sfeer op de praktijk prettig is en dit komt ten goede van u en uw huisdier. Wij zijn als praktijk erg betrokken en proberen waar we kunnen extra aandacht en begeleiding te bieden. Zo bieden wij dieetbegeleiding en puppy- en kittenbegeleiding en bellen we patiënten na van wie we zeker willen zijn dat de genezing goed verloopt. U kunt ook altijd bij ons terecht voor vragen en advies.

Informatie over ziektebeelden bespreken we liever naar aanleiding van een consult bij uw huisdier. Zo kunnen we op dat moment relevante informatie geven en kunt u gelijk vragen stellen als iets onduidelijk is. U kunt contact met ons opnemen voor een afspraak.

Bekijk de galerij met foto’s voor een indruk van onze praktijk.

Pin It on Pinterest